ZEKANOVIĆ: Digao ruku za GMO, koncesije, koaliciju s HNS-om, SDSS-om, ministre Štormara i Divjak, a sada se odjednom 'probudio'. 

Što napraviti kada ti pada popularnost i dio ovčica pobjegne? Pa jednostavno, pošalješ jednog od čobana da ih vrati.

Hrvoje Zakanović kojeg pojedini hrvatski 'desni' mediji nazivaju novim liderom desnice i koji (prema riječima tih istih medija) okuplja sve veći broj simpatizera, mahom nezadovoljnih HDZ-ovaca?

Ukratko, tip je ušao u Sabor tako da je u 9. izbornoj jedinici na HDZ-ovoj listi prikupio 2015 (dvijetisućeipetnaest) preferencijalnih glasova. Bio je poslušnik i istomišljenik anemičnog premijera tako da je glasovao za koaliciju s HNS-om i Pupovcom, spasio Plenkovićevu Vladu, glasovao za HNS-ove ministre Štromara i Divjak, glasovao za Monsanto tj. za GMO, digao ruku za Zakon o koncesijama. Jel' to dovoljno? Pa ima i previše!

Ako je stvarno iskreno njegovo 'buđenje' onda nam je drago, ali nama je to ipak nedovoljno i ne vjerujemo nekome tko je već toliko griješio, tako da mislimo kako su Zekanović (+ Ilčić i cijeli Hrast) obični mućak HDZ-a koji bi ujutro doletjeli Plenkoviću da ih treba i koji sada ulaze u prostor nezadovoljne 'desnice' trkeljajući o problemima za koje su sami digli ruke.


Autor: Uredništvo 

Photo: facebook

Ovce i čoban imaju figurativno značenje u tekstu i nisu napisane s ciljem vrijeđanja.