MIGRANTI: 10 pitanja i činjenica koje svi trebaju pročitati

1. Naši muškarci 1991./1992. su ostali i borili se. Oni koji su 'otišli' na zapad i ostavili svoj narod i državu obične su dezerterčine.

2. Danas su se te dezerterčine vratile kao ugledni građani s europskim političkim karijerama, vode države i institucije i u rukavicama omalovažavaju patriote i branitelje.

3. Kada je bio rat u BiH žene i djeca su bježale u najbliži 'sigurni' teritorij tako da ih je preko 400.000 pronašlo utočište u Hrvatskoj. Zbog čega stvarne izbjeglice ne primaju bogate arapske zemlje?

4. ISIL je poražen i postavlja se pitanje gdje je nestala vojska? Koliko ih ima među ovim migrantima?

5. Imate svoju kuću i u nju vam na silu ulazi nenajavljen gost o kojem ne znate ništa. Ni ime, ni prezime, ni zanimanje - nikakav podatak. Što napraviti?

6. "Njima nije cilj Hrvatska". Pa to znamo i za sada je tako, ali kao da se njih pita gdje žele? Ako Bruxelles i svjetski centri moći (inicijatori krize) odredi da trebaju ostati u Hrvatskoj jer nedostaje radne snage - oni će tu i ostati.

7. Sada se otvoreno govori o 50 milijuna migranata. Nije li skroz izvjesno da će ih nekoliko stotina tisuća ostati ovdje?

8. "U čemu je problem što će ostati?" Statistika i policijska izvješća iz zapadnih zemalja jasno govore kako je integracija ovako velikog broja ljudi nemoguća i totalno propala. Kako ih debela većina uopće ne želi raditi, već žive od socijalne skrbi. Odakle ih financirati? Orban je rekao da ako Mađari žele migrante da mogu zaboraviti porast mirovina i socijalna davanja. Manje od 10% želi učiti. Druga generacija je dokazano radikalnija od prethodne! Dokazano raste broj provala, pljački i silovanja, a time strah građana!

9. "Postoje iznimke i nisu svi takvi!" A tko je rekao da ne postoje? Idemo ovako. Imate posudu puno bombona. Jako volite bombone. U posudici ima nekoliko otrovnih bombona. Hoće te li uzeti šakom u posudicu i pojesti?

10. Ovdje se ne radi o nikakvoj netrpeljivosti prema islamu i oni koji ovaj problem prebacuju na sukob islama i kršćanstva manipulatori su.

Ps. Hoćemo ogradu na istočnu granicu BiH, a ne na zapadnu!

Autor: administracija