BRAZIL: Jair Bolsonaro potukao militantne ljevičarske globaliste na čelu s protukandidatom koji je mahao simbolima SSSR-a.

Vjerojatno ste već čuli za njega u našim medijima, ali ništa pozitivno. Samo etikete da je rasist, fašist, homofob, diktator, mrzitelj crnaca i žena itd. 

Bivši časnik brazilske vojske, 63-godišnji Jair Bolasonaro s 55,1% osvojenih glasova u drugom krugu predsjedničkih izbora u Brazilu dobio je Fernanda Haddada, kandidata Radničke partije na čijim skupovima se lamatalo crvenim zastavama sa srpom i čekićem (detaljnija analiza protukandidata mislimo da nije potrebna). 

Od početka Brazilske demokracije 1985. god. na čelu su se nalazili ljevičari ili oni koji se kriju iza mantre 'lijevog centra', a od 2002. god. vladala je radikalna Radnička partija.

U 33 godine ljevičarske demokracije u Brazilu seksualni odgoj za djecu ostavio je duboke posljedice; cijeli sustav obrazovanja je pun edukacije o masturubaciji i LGBT stilovima života; veliki broj mladih je totalno indoktrinirano globalističkim programima obrazovanja; homoseksualne parade masno se financiraju iz državnog proračuna; pojedina javna učilišta i uredi imaju kvote tj. rezervirana mjesta za Afro-Brazilce, autohtone i transrodne; ublažene su kazne za kriminal, a pištolji koji su iznimno lako dostupni i kojima se koriste bande, civilima su zabranjeni; država se pokazala iznimno nesposobnom u rješavanju problema bandi koje su potpuno bez kontrole i koje su apsolutni gospodari života i smrti u pojedinim dijelovima Brazila itd. 

Bivši predsjednik Brazila iz redova Radničke partije, Luiz Inacio Lula da Silva, optužen je na 9 i pol godina zbog korupcije i pranja novca, a koliki su razmjeri kriminala najbolje govori činjenica da je korupcija u Brazilu postala predmetom diplomskih radova. Jedan takav je napisan u Zagrebu na Fakultetu političkih znanosti pod nazivom "Korupcija u Brazilu za vrijeme vladavine Radničke stranke". Mi koristimo naziv "partija" jer mislimo da je to puno precizniji prijevod. 

"Ti ljudi, ako žele živjeti ovdje morat će priznati naše zakone ili otići iz zemlje, u suprotnom će u zatvor. Ti crveni marginalci bit će zabranjeni u našoj zemlji!" - govorio je Bolsonaro

Najavio je kako će civili moći posjedovati oružje za samoobranu zbog iznimno teške situacije u Brazilu koja se odnosi na bande, najavio je veća ulaganja u infrastrukturu, proizvodnju, a najavio manja davanja 'umjetnicima'. 

Na Bolsonara je izvršen atentat u predsjedničkoj kampanji - izboden nožem tijekom predizbornog skupa od strane jednog "tolerantnog i progresivnog" ljevičara.

U svom pobjedničkom obraćanju naciji, Bolsonaro je najavio da će vladati u skladu s Ustavom i Biblijom, a odmah nakon objave rezultata čestitao mu je američki predsjednik Donald Trump

Preživio je atentat, oporavio se i potukao militantne ljevičare i njihove medije. Nije loše!

I Brazil se promijenio, što je s Hrvatskom? 

Photo: Antonio Scorza / shutterstock.com

Autor: Uredništvo