KAKO JE OTVORENA PANDORINA KUTIJA (VIDEO): Glasovanjem homoseksualnost uklonjena s popisa bolesti!

Jeste li znali da je nakon agresivne kampanje i nasilja od strane 'gay aktivista' na Američko društvo psihijatara, 1973. god. homoseksualnost glasovanjem uklonilo s popisa bolesti?

Od 17.905 članova, glasovalo ih je samo 10.555 jer ostali nisu dobili poziv.

Od onih koji su glasali, "za" skidanje homoseksualnosti s popisa bolesti je glasalo njih 5.854 (32,7 % ukupnog članstva APA). To je bio prvi put u povijesti medicine, da se tako ukida neka bolest.

Ta odluka nije donesena na temelju nekih novih znanstvenih spoznaja, nego temeljem promijenjene političke klime i masivnog pritiska od strane homoseksualnog lobija. Može li jedna politička odluka učiniti nekoga zdravim?

"Two, four, six, eight - Smash the family, smash the state! "- "2 , 4 , 6 , 8 - uništi obitelj, uništi državu!". To je bit njihovog programa tada, ali i danas.

Što se tiče posvajanja djece u videu ispod pogledajte što kaže statistika. Kazlika između djece odgajane u obitelji s majkom i ocem u odnosu na djecu odgajanu u istospolnoj zajednici?

 1. Djeca odgajana u istospolnim zajednicama su manje zdrava. 

2. Postoji dvostruko veći rizik od depresije i emocionalnih problema kod djece odgajane u LGBT vezama. 

3. Djeca koja rastu uz istospolne partnere imaju manju vjerojatnost da će završiti obrazovanje. 

4. Istospolne su veze osjetno manje stabilne. 

5. Djeca koja rastu u istospolnim zajednicama imaju veće izglede imati problema sa zakonom i biti nezaposleni i rastavljeni. 

Ovih dana u Hrvatskoj se raspravljalo mogu li homoseksualni parovi posvajati djecu. Naš stav po tom pitanju je jasan i ne dvosmislen! Znamo da ovim video, udaramo na jedan od najjačih lobija u svijetu, ali narod treba znati istinu. Zato, dijelite ovaj video.

Također pročitati: 

- https://www.katolik.hr/nekatolickeskupinemnu/dzenderizam/503-homofobija-inverzija-pojmova-i-politika-etiketa/?fbclid=IwAR25FBJDUTBDfT35ItXYiGEgNvsaHo6YT7n-FOv7-LyVX2MUnhybKzKaQLs

- https://www.katolik.hr/nekatolickeskupinemnu/dzenderizam/433-homoseksualnost-sa-znanstvenog-gledita/?fbclid=IwAR33wB8qDXf1OzsCE4CFEdW3TRAfnciyTAOYHrSV5SuuOI-nGdse0UsFkdU