MARAKEŠ: Hrvatska će potpisati globalni sporazum o migraciji?

Predstavnici zemalja-članica EU i UN će na Međunarodni dan ljudskih prava 10. prosinca 2018. potpisati međunarodni ugovor - "Pakt o globalnoj migraciji" koji će legalizirati dolazak migranata u zemlje Europske unije, što znači dolazak desetaka i desetaka milijuna migranata do 2030. godine i ispunjenje agende UN 2030 koju su HDZ i SDP potpisali.

Hoće li lažljiva vucibatina na mjestu premijera, trilateralna predsjednica ili beogradska lobbystica Burić potpisati ovaj protuhrvatski pakt sasvim je svejedno.

Slavonija i Lika kao na pladnju stoje prazne, Dalmatinska zagora je u intenzivnom pražnjenju, a Hrvati spavaju zimski san.

Nakon što se SAD povukao iz migracijskog sporazuma Ujedinjenih naroda koji Mađarska nije ni potpisala, postoji mogućnost da će im se pridružiti Austrija i Poljska što je jako dobra vijest za njih, ali što je s nama?! Mi smo potpisali i predsjednica se "raduje" finaliziranju globalističke priče tj. ratifikaciji "Globalnog sporazuma za sigurnu, urednu i redovnu migraciju" u Marakešu 10. prosinca.

Marakeška deklaracija ima isti metajezik, stil, politiku "korak po korak" te ciljeve kao IK. Čak ističe pojam roda, na isti način kao Istanbulska konvencija.

Austrijski kancelar Kurz govori kako Austrija sama treba odlučiti o migracijskim pitanjima, a već ranije ministar unutarnjih poslova Poljske izjavio je kako preporučuje da Varšava napusti globalistički pakt, ističući kako "nacrt sporazuma ne sadrži adekvatna jaka jamstva [nacija] suverenog prava odlučivanja o tome tko dolazi na njihov teritorij, niti razlikuje pravnu i ilegalnu migraciju".

Za Mađare je sporazum "u potpunosti protiv mađarskih sigurnosnih interesa" te "ekstreman i pristran", ali za Kolignju, Plenkya i Njonju te militantne liberunjare je nešto poželjno.

Sami presudite tko je u pravu i razmislite što želite.


Autor: administracija