MIGRANTI: Što se događa, što nas očekuje i što konkretno Hrvatska treba napraviti?

Kako riješiti migrantsku krizu i što Hrvatska može napraviti da sačuva svoj narod? 

Svjetska banka predviđa migraciju 143 milijuna ljudi narednih 30 godina (link). Sve te migracije neće biti orijentirane na Europu i brojka koja je krenula i koja se sprema krenuti za Europu, prema procjeni stručnjaka, je oko 20 milijuna!

Slavonija i Lika stoje prazne kao na pladnju, a prema pisanju guvernera Hrvatske narodne banke u Hrvatskoj će 2040. god. nedostajati 520.000 radnika! Tako da je vrlo izvjesno (gotovo sigurno) da će ih nekoliko stotina tisuća ostati u Hrvatskoj. To je jednostavno zakon tržišta i oni će ostati tamo gdje nedostaje radne snage, iako uopće ne žele učiti i raditi! Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavio je mjeru osposobljavanja na radnom mjestu za imigrante, prema kojoj svaki imigrant od sada ima pravo na mjesečnu naknadu od 2752 kuna, uz plaćene troškove prijevoza, osiguranja pri HZMO-u i doprinosa za zaštitu zdravlja na radu. Uz to, imigranti od sada imaju pravo na plaćeno mentorstvo i troškove nastave te polaganje ispita. 

Gdje su god došli raste broj pljački, silovanja i nasilja, sve veći je strah kod domaćeg stanovništva, formiraju se 'no go zone', druga generacija je radikalnija od prve, većina ih živi od socijalnih primanja itd. U Švedskoj, manje od 10% novopridošlih migranta radi, nasilni kriminal povećao za 300%, a broj silovanja narastao je za preko 1000%. Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. U godini 1975. policiji je prijavljeno 421 slučaj silovanja; 2014. godine 6620. Radi se o povećanju od nevjerojatnih 1472%. Istraživanje koje je proveo švedski Zavod za zapošljavanje, pokazalo je da ih samo 3 do 4% pokazuje zanimanje za pohađanje škole i tečajeva. 

Dodatne podatke mislimo da nema potreba iznositi jer već sada vidimo što se događa po Hrvatskoj, a svi vrlo lako mogu saznati kako je u Zapadnoj Europi (npr. u Parizu). Prije tjedan dana azilant je u Zagrebu napao dvije studentice - o tome nema ni slova u medijima iako je policija obaviještena i osobe su dale iskaz samo pola sata nakon napada. 

Pogledati: - MIGRANTI: 10 pitanja i činjenica koje svi trebaju pročitati

                  - Invazija na Hrvatsku i Europu (ono što mediji skrivaju)

Što treba napraviti i koji su problemi? 

1. Veliki problem je iznimno dugačka granica s Bosnom i Hercegovinom (preko 1000 km). Podizati zid je gotovo neizvedivo, a i nije u interesu Hrvatske gledajući geostrategiju i povijest. 

2.  Ruku na srce, BiH jako neuređena i ne zna se 'tko pije, a tko plaća', nema nikakvu svoju vanjsku politiku i nažalost nema nikakav konsenzus vlasti. U BiH nema interesa i nema sloge da ih vrate u prvu državu do sebe iz koje su ušli u BiH i nema interesa da ih hrane.

3. Koliko god migranta RH vrati u BiH, isto toliko će ih se ponovno vratiti u RH. Nešto poput sizifova posla - mi guramo, oni se vraćaju. Dobri dijelom ih uopće ne vraćamo jer ih se organizirano pušta kap po kap. 

4. Mađarska i Slovenija su zatvorene.

5. Prijeti opasnost da će nam ih i EU početi vraćati.

Figurativno rečeno s jedne strane imamo zid, a s druge strane invaziju i prvi smo na udaru jer nema prepreka sve do nas. 

Kada se pogleda cijela situacija, jedino rješenje i prvi korak koji trebamo napraviti je odmah poslati vojsku na granicu i ne dopustiti da niti jedan uđe u RH. Zatim krenuti u konkretne razgovore s BiH u kojoj treba probuditi narod, informirati i osvijestiti. Treba zbližiti Sarajevo i Zagreb, pronaći zajedničke točke i zajednički interes i onda zajedno krenuti realizaciju jedinog rješenja - ZIDA NA JUGOISTOKU BOSNE I HERCEGOVINE! 

Zid koji čuva mađarski suverenitet i zbog kojeg sve više Europljana odlazi živjeti u Budimpeštu visok je 4 metra, dugačak  175 kilometara i košta 20 milijuna eura. Ako BiH nema novca, ima Hrvatska. Jedna od 'milijun' opcija je prestanak financiranja svih udruga koje zagovaraju rušenje hrvatskog suvereniteta švercanjem ilegalnih migranata i uvođenje poreza na sve donacije koje primaju izvana - eto u godinu dana novca za 500 kilometara još debljeg i još većeg zida. 

Sada vidimo koliko problema imamo s ovim tuđmanovim AVNOJ-evskim granicama gdje nam je praktički u srcu države (Bihać, Velika Kladuša) na 50 kilometara od Zagreba napravljena enklava od 15 tisuća migranata (neprijateljskih vojnika?) i koliko problema imamo jer Hrvatska i BiH nemaju zajedničku vanjsku politiku. Ideja konfederacije RH i BiH nije mrtva (iako se djelitelji BiH nadaju da je), ali trenutno ju je iznimno teško provesti u djelo. Ovo bi mogao odličan prvi korak. Geostrateški gledano, Republici Hrvatskoj ne postoji nitko važniji od BiH. 

Zvuči ludo, neizvedivo i kao teorija zavjere? Znamo, naučili smo da većina Hrvata neprijatelja i opasnost vidi tek kada zapale prvu svijeću svom sinu, ocu, bratu, dečku ili suprugu i kada ostane bez imovine. 

Autor: Uredništvo