SALVINI: Italija rekla ne Sorosu, ilegalnim migrantima i direktivama iz EU!

"Europski establišment glavni je promicatelj robovlasništva kroz jeftinu radnu snagu." - zamjenik talijanskog predsjednika vlade i ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini.

Salvini je Sorosa optužio za financiranje nevladinih organizacija koje su, u dogovoru s krijumčarima ljudi, prevozile useljenike iz Libije u Europu.

"Soros želi Italiju i Europu nakrcati useljenicima," rekao je Salvini gledateljima televizijske kuće La7 TV. Pritom je dodao kako Soros "želi da Italija postane veliki izbjeglički logor, jer voli robove"

Bijesno predstavništvo zaklade Otvoreno društvo (u RH je to ekipa koja vodi kurikularne reforme, sanja fašizam i ne podnosi postojanje Hrvatske države), opovrglo je Salvinijeve tvrdnje pri čemu su od njega zatražili da "prestane ponavljati ove i slične lažne tvrdnje o gospodinu Sorosu."

Salvini je već ranije optuživao Sorosa, kako kaže osuđivanog financijskog manipulatora, tvrdnjama kako su nevladine organizacije i on stvorili biznis od promidžbe useljenika, liberalizacije korištenja droge i društvenih politika koje potkopavaju obiteljske vrijednosti te promiču mijenjanje spola i druge nečasne zamisli.

Salvinije je pritom komentirao:

"Dakle, nema više obitelji s mamom i tatom. Nije li bolje imati 'otvoreno društvo' sa šest očeva, tri mame, 18 djedova i baka, te šest rođakinja, koji također mijenjaju spol prema dnevnom raspoloženju? ... A ponekad i puše travu zajedno!

To je projekt koji žele ostaviti našoj djeci. Zašto? Jer tada više nema muškarca ili žene - imate broj, stvar, bez prava, bez povijesti, bez misli, bez nacionalnosti, bez identiteta... Oni su vrlo dobro organizirani neprijatelji i vrlo su bogati.

Ali mi ćemo pobijediti. Jer povijest nas uči da narodi reagiraju kada se probude i shvate da su u opasnosti."

Politiku talijanskog ministara unutarnjih poslova Mattea Salvinia podržava oko 70% Talijana unatoč snažnim unutarnjim i vanjskim političkim i medijskim pritiscima. Prije tjedan dana Salvini je najavio promjenu obrazaca za dobivanje elektronske osobne iskaznice. Nazivi "otac" i "majka" zamjenjuju nazive "roditelj 1" i "roditelj 2".

"Rečeno mi je da na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova obrazac za podnošenje zahtjeva za elektroničku osobnu iskaznicu uključuje nazive "roditelj 1 "i" roditelj 2 ". Službama je odmah naređeno da izvrše promijene kako bi vratili definiciju oca i majke. To je mali korak, ali učinit ću sve što je moguće i dopušteno Ustavom. Obranit ćemo nukleus obitelj koji se temelji na vezi između muškarca i žene", izjavio je Matteo Salvini.

Politika kojom se okrenula Italija naišla je na simpatije kod američkog predsjednika Donalda Trumpa koji im je poslao javnu poruku podrške po pitanju politike prema migranatima i državnim financijama (talijanska vlada neće odustati od predloženog proračuna, unatoč namjeri Europske Unije da stavi veto na njega). 

Bravo za Italiju, a što je sa Hrvatskom? Hrvati, što se čeka? Spava se zimski san? Neka. Tako i treba. Zašto ne bi spavali kad nas trilateralka i anemični ovako dobro vode.. (u nestanak).


Autor: Uredništvo

Photo: Screenshot